Evelien op Weg

Evelien op Weg

Menu

Wat leuk dat je het overweegt om mij te vragen foto’s te maken! Ik breng mijn camera mee en fotografeer met (en) wat er op dat moment is.  Hierdoor ontstaan pure en rake beelden die de werkelijkheid van dat moment weergeven. Mijn fotografie (en ik) komt het beste tot zijn recht in portretten en reportages. Ik ben altijd in voor nieuwe dingen proberen, dus mocht jij een idee hebben stuur me dan vooral een bericht.

Portret

Een foto van jezelf kan een herinnering zijn aan het moment in je leven dat je iets afrond of juist aan de start staat van een nieuw avontuur.

Een foto van jou met een ander kan een viering zijn van wat jullie hebben, van een diepe vriendschap tot een intieme liefdesrelatie.

Foto’s van jou als ondernemer om er voor te zorgen dat klanten weten met wie ze zaken gaan doen.

Het maken van een portret doe ik op locatie. Dit kan jouw favoriete natuurgebied zijn, je werkruimte of “gewoon” aan de keukentafel. Net waar jij je prettig voelt en wat passend is voor de foto’s die je voor ogen hebt. Na afloop ontvang je 15 – 20 bewerkte foto’s in hoge kwaliteit via WeTransfer.

Bedrag: 150 euro (excl. reiskosten en voor ondernemers BTW)

Is dit bedrag te hoog, maar wil je wel graag op de foto? Stuur me een bericht en dan weet ik zeker dat we er samen uitkomen. 

Reportage

Organiseer jij een workshop, festival of een ander evenement? Of ga je op een kleinschalige manier trouwen, je verjaardag vieren of een ander feestje geven? Ik kom graag een reportage maken.

Stuur me een bericht met de wensen, locatie, datum en jouw telefoonnummer, zodat ik een goed idee krijg van de vraag. Hierna zullen we telefonische contact hebben, zodat we op 1 lijn zitten.

De prijs voor reportages is altijd in overleg. Om je een idee te geven voor 4 uur fotograferen op een bruiloft en 150 nabewerkte foto’s via WeTransfer verstuurd, vraag ik 500 euro.