Evelien op Weg

Evelien op Weg

Menu

Het is geweldig om de wereld door mijn lens te zien

en vast te leggen wat anderen niet zien

Hoi, ik ben Evelien, fotograaf en coach. Leuk dat je meer over mij te weten wil komen!

Op mijn zeventiende kreeg ik tijdens een gezinsvakantie in Zambia voor het eerst een camera in mijn handen. De analoge spiegelreflex camera van mijn vader. Ik liet de camera niet meer los. En de camera liet mij niet meer los. Een paar jaar geleden kreeg ik als een kerstcadeau van mijn ouders een cursus om de basistechnieken van de fotografie onder de knie te krijgen.

Met de kennis ging ik spelen met fotografie. Bij iedere foto leerde ik weer iets. Ik maakte een ontwikkeling door en dit zag ik terug in de producten. Van foto’s die “toevallig” goed gelukt waren ging ik naar foto’s waar ik van wist dat ze goed gingen lukken. Ik kreeg meer zelfvertrouwen en ben in 2011 begonnen met opdrachten aan te nemen voor onder andere bruiloften en evenementfotografie.

Gemaakt door Raffaella Ammazzini

Ik breng in beeld wat waardevol is

Een blik. Een houding. De sfeer. Dat ene detail dat zoveel zegt.  Het onverwachtse. Die waardevolle, maar misschien verborgen kant van jou.

Als fotograaf maak ik mezelf onzichtbaar

om voor jou alle momenten vast te leggen

Ik hou ervan om de wereld en de mensen te observeren. Met al mijn zintuigen neem ik waar wat er om mij heen gebeurt om op deze manier te zien wat anderen over het hoofd zien. Ik breng dit van de achtergrond naar de voorgrond en leg het vast.

Natuurlijk krijg je die trouwfoto die bij oma op de schoorsteenmantel komt. Of de perfecte profielfoto voor LinkedIn. Maar je krijgt méér dan dat. Want ik laat jou, je bruiloft of evenement ook van een andere kant zien. Voor een portretfoto waarmee je (eindelijk) echt trots bent op jezelf en jij jouw waarde laat zien. Voor een fotoreportage waar je mee kunt pronken en anderen mee verbaast. En waar je jaren later nog steeds blij van wordt.

Mijn fotografie komt het beste uit wanneer ik mij thuis voel. Voor ik aan een opdracht start wil ik eerst kennismaken met jou. Over de telefoon of via Skype, maar het liefst in het echt. Momenten die ik gaaf vind om vast te leggen zijn momenten waar ik me in herken, onderdeel kan zijn van wat er gebeurt of geloof in de waarde ervan. Op deze momenten zijn mijn zintuigen het scherpst en kan ik inzoomen op wat de waarde van jouw dag, evenement of moment echt laat zien. Zoals:

(Creatieve) Workshops met onderwerpen als persoonlijke of professionele ontwikkeling

Informele bijeenkomsten en evenementen

Een casual bruiloft

Een koppel die mooie foto’s willen

Startende ondernemers die hun werk in beeld willen uitdrukken