Evelien op Weg

Evelien op Weg

Menu

Ik breng in beeld wat waardevol is

Een blik. Een houding. De sfeer. Dat ene detail dat zoveel zegt.  Het onverwachtse. Die waardevolle, maar misschien verborgen kant van jou.

Als fotograaf maak ik mezelf onzichtbaar

Ik hou ervan om de wereld en de mensen te observeren. Met al mijn zintuigen neem ik waar wat er om mij heen gebeurt om op deze manier te zien wat anderen over het hoofd zien. Ik breng dit van de achtergrond naar de voorgrond en leg het vast.

Door de ideeën van mij en jou tijdens een gesprek naast elkaar te leggen ontstaat er een concept die aansluit bij jouw wensen. Met name trouwfotografie, portretfotografie en reportages van evenementen, maar ook over verschillende onderwerpen, hebben mijn voorkeur. Kijk in het menu voor voorbeelden van mijn werk.

Natuurlijk krijg je die trouwfoto die bij oma op de schoorsteenmantel komt. Of de perfecte profielfoto voor LinkedIn. Maar je krijgt méér dan dat. Want ik laat jou, je bruiloft of evenement ook van een andere kant zien.

Voor een portretfoto waarmee je (eindelijk) echt trots bent op jezelf en jij jouw waarde laat zien. Voor een fotoreportage waar je mee kunt pronken en anderen mee verbaast. En waar je jaren later nog steeds blij van wordt