fbpx

Evelien op Weg

Evelien op Weg

Menu

Ondernemers

Show me how you take care of business without letting business determine who you are. 

– Oriah Mountain Dreamer

Voor een onderneming is het belangrijk dat de bedrijfsfoto’s uitstralen wie jij bent en wat jij voor mensen kan betekenen. Dat potentiële klanten aan de foto’s zien of ze voor jou moeten gaan. Ik weet dit gevoel te vangen en vast te leggen. De foto’s zijn puur en een spiegelbeeld van jouw bedrijf.

Ik fotografeer graag in de natuur of in de ruimte waar je werkt zodat het persoonlijke beelden zijn. Van te voren bellen we om kennis te maken en scenario’s vast te leggen. Zo weet ik wat jij voor ogen hebt en zorgen we samen voor het beste resultaat!

De fotoshoot duurt ongeveer 2 uur. Na de shoot ontvang je binnen 3 weken je foto’s digitaal in een klein formaat. Hier maak je een selectie van 40 foto’s die ik je op goede kwaliteit toe stuur.

Kosten: 250 euro exclusief reiskosten en BTW

Ben ik de fotograaf voor jou? Vul dan het contactformulier in en ik laat zo snel mogelijk iets van mij horen!

Mocht je als ondernemer behoefte hebben aan een nieuwe profielfoto en tegelijk ruimte en tijd voor jezelf creëren om stil te staan waar je nu bent. Kijk dan eens bij mijn fotowandeling, misschien is dit interessant voor je.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de ondernemers die ik hier op de foto heb gezet. Klik op de afbeelding om bij hun site terecht te komen.