Evelien op Weg

Evelien op Weg

Menu

Persoonlijk Portret

It doesn’t interest me what you do for a living. I want to know what you ache for and if you dare to dream of meeting your heart’s longing.

– Oriah Mountain Dreamer

Fotowandeling

Wil je een mooie foto van jezelf, maar vind je dit eng of sta jij nooit mooi op foto’s? Sta jij op een belangrijk kruispunt in jouw leven en weet je even niet goed meer welke kant je op moet? Of lijkt het je gewoon ontzettend leuk om jezelf op dit punt in jouw leven vast te laten leggen als herinnering voor later? Dan neem ik jou graag mee op pad.

Gedurende drie uur delen we onze weg. We maken een wandeling door jouw favoriete stukje Nederland, kletsen over wat er nu is en ongemerkt zet ik je op de foto. Puur, zoals je op dat moment bent. Na afloop ontvang je digitaal 10 foto’s van goede kwaliteit.

Ik maak pure beelden die voorbij gaan aan wat een ander ziet. Ik observeer en wacht om weer te geven wat jij (nog) niet zag. De foto is meer dan een plaatje. Het is een herinneringsdocument waar jij een weerspiegeling ziet van wie jij bent, waar je voor staat en wat je laat zien. Geen persoon en situatie is hetzelfde, daarom regisseer ik niet, maar registreer ik wel.

Kosten: 250 euro exclusief reiskosten