Twee hele happy bunnies: Chiara en Jules

11 juli 2016 – Het is een winderige, maar zonnige, maandagmiddag als ik op het stadhuis van Oegstgeest arriveer voor de ceremonie van Chiara en Jules. De familie is er al en samen met hen wacht ik tot het bruidspaar aankomt. In een prachtige witte auto komen ze aan. Ze worden begroet door zoenende, lachende en knuffelende familie en vrienden.

Net voor de start van de ceremonie ontmoet ik een breed grijnzend en licht zenuwachtig bruidspaar.  Ze hebben zin om te starten! De woorden tijdens de ceremonie van de trouwambtenaar en de beide vaders raken en maken mensen aan het lachen.

De andere genodigden wachten in ‘De Tuin van de Smid’ geduldig om te horen of ze allebei volmondig ja hebben gezegd tegen elkaar. Er worden lantaarns gekleurd, taarten bewonderd en geknuffeld en gespeeld met kinderen.

Bij binnenkomst wordt het bruidspaar verwelkomd met applaus. De taart wordt aangesneden, het boeket gegooid, speeches gegeven, liedjes gezonden, veel gekust en geknuffeld, mensen bedankt en – zoals het hoort – foto’s uit de oude doos getoond.

Hit enter to search or ESC to close