Ondernemers Portret

Je werkt vanuit jouw hart en onderneemt met vertrouwen. Echtheid, persoonlijk contact en puurheid zijn belangrijke elementen in jouw onderneming. Je wilt authentiek zijn én blijven. Daar zit je kracht. Dit wil je laten zien op een foto. Zodat de mensen die zich oriënteren en op je site of social media profiel bekijken, direct zien met wie ze te maken hebben

Dit verzorg ik voor je.

Een helder en echt portret

Ondernemers die bij mij op hun plek zijn, zijn vaak coaches, yogadocenten, masseurs, therapeuten, docenten. Het type mensen-mensen. Met jouw werk ben jij dienend aanwezig voor de ander. Vaak deelt jouw klant een kwetsbaar stuk van zichzelf. Ze delen hun gedachten of laten zich aanraken. Om de drempel naar jou te verlagen is een helder en echt portret belangrijk. Mensen zien en voelen aan de hand van de foto of ze wel of niet met jou in zee willen.

Zo’n foto maak je het beste als je helemaal je pure zelf bent. En dit is lastig met een camera op je gericht.  Daarom neem ik je mee de natuur in voor een wandeling. De vertraging van het wandelen en de natuur zorgen ervoor dat alle ruis om je heen weg valt. Er ontstaat ruimte om met jezelf door te brengen.

Je voelt weer jouw hart, jouw kern. Dit is de plek van waaruit jij doet wat jij doet. En exact dit is wat je op de foto wilt laten zien. En je huidige portretten laten dit nog niet zien. Niet in die mate waarin jij het nu ervaart.

Nieuwe fase, nieuwe foto’s 

Jij en jouw onderneming zijn met elkaar verbonden. Samen ontdek, speel en groei je. Je ontgroeit je huidige jas en het is tijd voor een nieuwe. Je werkwijze verandert, je verlegt het zwaartepunt of je gaat een nieuwe doelgroep aantrekken. Wat je ook gaat doen, je gaat een nieuwe fase in. Hierbij verdien je foto’s die weerspiegelen waar jij nu voor staat. 

Deze ondernemers gingen je voor:

Fijne middag in het groen. Leuke gesprekken, fijne setting om gefotografeerd te worden. En natuurlijk een lading foto’s de me helpen mijn verhaal te vertellen en te werken aan mijn zichtbaarheid. Nieuwe type foto’s die een ander deel van mij laten zien.

Heleen

Ik heb onze wandeling samen ervaren als inspirerend, en soms ook als eye-opener. Als je zelf al zo lang een bepaalde kant op kant kijkt is het fijn als iemand je ook eens (op een fijne en liefdevolle manier) een andere kant op laat kijken.

Anoniem

Bijzonder! De ontmoeting ging zoveel verder dan alleen het maken van de foto’s. Mooie diepgaande gesprekken maar ook gewoon een fijn samenzijn. Los van de foto’s waar ik heel blij mee ga zijn heb je me ook echt mijn ogen geopend op één van de onderwerpen waar we over gesproken hebben. Dit helpt mij absoluut weer verder op mijn pad.

Remko

Portretwandeling
250,-
Exclusief reiskosten
  • Reflectie, inspiratie en inzichten
  • 1,5 uur wandelen in de natuur
  • Bij mij of bij jou in de buurt
  • 10 portretten
Ondernemersportret
450,-
Exclusief reiskosten
  • Telefonische kennismaking
  • Een dagdeel samen shooten
  • 30 beelden
  • Op jouw locatie
Hit enter to search or ESC to close