Evelien op Weg

Evelien op Weg

Menu

Persoonlijk Portret

It doesn’t interest me what you do for a living. I want to know what you ache for and if you dare to dream of meeting your heart’s longing.

– Oriah Mountain Dreamer

Portretfotografie

Wil je een mooie foto van jezelf, maar vind je dit eng of sta jij nooit mooi op foto’s? Sta jij op een belangrijk kruispunt in jouw leven en weet je even niet goed meer welke kant je op moet? Of lijkt het je gewoon ontzettend leuk om jezelf op dit punt in jouw leven vast te laten leggen als herinnering voor later? Dan neem ik jou graag mee op pad.

Samen gaan wij op weg in de natuur. We kletsen over wat er nu is en ongemerkt zet ik je op de foto. Puur, zoals je op dat moment bent. Na afloop ontvang je de foto’s digitaal in goede kwaliteit.

Ik maak pure beelden die voorbij gaan aan wat een ander ziet. Ik observeer en wacht om weer te geven wat jij (nog) niet zag. De foto is meer dan een plaatje. Het is een herinneringsdocument waar jij een weerspiegeling ziet van wie jij bent, waar je voor staat en wat je laat zien. Geen persoon en situatie is hetzelfde, daarom regisseer ik niet, maar registreer ik wel.

Voor het maken van een portret heb ik drie verschillende opties:

1. De maandelijkse Portretdag; 75 euro
2. Het Portret van 1,5 uur; 150 euro
3. Het Persoonlijk Portret van 3 uur; 350 euro

Mocht je niet weten wat voor jou nu kloppend is dan bel ik graag eens met je. Ook wanneer je een andere idee hebt. Op de foto met je beste vriendin of partner bijvoorbeeld.