Waardevolle Wandeling

Je voelt je onrustig en onhelder. Je weet niet welke keuze je wil maken of je merkt dat wat je nu doet niet klopt. Je beweegt vooral vanuit je denken en niet vanuit je hart. Terwijl dit wel is wat je wil. 

Je bent met alles dat in jou leeft welkom voor een Waardevolle Wandeling. 

Tijdens de wandeling help ik je om weer te voelen vanuit je hart. Vanuit jouw kern. Voor een moment kun je je terugtrekken uit de wereld en heb je de tijd aan jezelf. Zodat de onrust naar de achtergrond schuift en helderheid verschijnt.

Jouw weg weer helder

Samen ontdekken we de weg die jij nu in jouw leven bewandelt. Jouw weg is uniek. Niemand wandelde hier eerder. Jij bent de allereerste. En dat maakt het soms moeilijk je weg te zien. Ik help je jouw weg weer te zien. Dit doe ik door je vragen te stellen en je terug te geven wat ik hoor of je zie doen. Via mij ga je jezelf beter zien. 

In de wandeling ervaar je de rust waar je naar verlangt. In die rust voel jij je volledig jezelf. Je ervaart direct de waarde van wat rust, de ruimte en de natuur voor je betekenen.

De ruis, de onrust, dat wat je in de weg zit, lost tijdens onze Waardevolle Wandeling in de natuur op. Waardoor je jezelf weer gaat zien. In volle glorie. Zodat je van daaruit weer verder kunt. Je krijgt helder wat je te doen staat. Welke stap je volgende is. Die rust en de ervaring van volledig jezelf voelen neem je ook mee naar huis. Het is van jou.

Om de wandeling extra kracht te geven en om jou een herinnering mee te geven aan deze wandeling, maak ik een portret van jou. Van alles wat jij op dat moment aan mij hebt laten zien.

Jouw tijd voor jezelf

De waardevolle wandeling is er voor je wanneer:

  • je op een kruispunt staat, mijlpaal hebt behaald of een hoofdstuk hebt afgerond. Je wil dit moment vastleggen om jezelf te herinneren aan dit moment.
  • je weet dat de verbinding met jezelf belangrijk is, maar je die nu even niet voelt. Of misschien weet je helemaal niet hoe je deze tot stand kan brengen.  Laat mij en de natuur je mee op weg nemen. Door de vertraging, bewustwording en de natuur is de verbinding met jezelf er snel. 
  • je het spannend vindt om ruimte te maken voor jezelf. Je bent gewend om voor een ander te zorgen, klaar te staan en in te springen wanneer de ander je nodig heeft. Nu is het tijd voor jou. 
  • je het spannend om op de foto te gaan en wil oefenen met jezelf te laten zien.

[object Object],[object Object],[object Object],[object Object],[object Object]
Persoonlijk Portret
250,-
In omgeving Rijswijk
  • Reflectie, inspiratie en inzichten
  • 1,5 uur wandelen in de natuur
  • 10 beelden
Waardevolle Wandeling
450,-
In jouw favoriete stuk natuur
  • Reflectie, inspiratie en inzichten
  • 3 uur wandelen in de natuur
  • 20 beelden
Hit enter to search or ESC to close