Trekvogelpad deel 1

Trekvogelpad deel 1

Van 1 tot 18 september 2020 wandelde ik een gedeelte van het Trekvogelpad. Ik plakte er aan het begin nog een extra wandeldag aan vast, omdat ik de wandeling van Egmond aan den Hoef naar Bergen aan Zee zo prachtig vond. Deze keer eindigde ik op het station Ede-Wageningen. In april 2021 ben ik van plan om het resterende Trekvogelpad te wandelen.

Voor het eerst ging ik met mijn trekkerstent op weg. In het begin vond ik het spannend en al gauw wilde ik niets liever dan elke avond in mijn tentje slapen. Na een paar dagen wandelen, ging de drukte in mijn hoofd liggen. Bij het zien van een zonsondergang die de lucht kleurde in allerlei rood en oranje tinten werd ik overspoeld met dankbaarheid. Dankbaarheid voor de schoonheid van het leven, het te mogen leven en mezelf toe te staan gewoon drie weken te gaan wandelen.

In 2019 wandelde ik een rondje door Nederland. De foto’s van deze wandeling bekijk je hier. Van deze wandeling ga ik een boek maken. Ik hou je hier graag over op de hoogte. Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief

Hit enter to search or ESC to close